blog.archikon.nl

blog van ARCHIKON architecten & constructeurs

28.03.2012
Nieuw Ter Weel krijgt entree in de wijk
Nieuw Ter Weel krijgt entree in de wijk
Gepost door:

Als onderdeel van een totaalplan hebben we aan de Beukenstraat in Goes voor zorggroep Ter Weel een nieuw gebouw ontworpen. Het gebouw voorziet in 63 zorgappartementen waar speciaal aandacht is gegeven aan de privacy en de individuele woonwens van de bewoner. Hiervoor is tijdens het ontwerpproces intensief overleg gevoerd met de toekomstige bewoners die nu nog in ‘De Groe’ wonen.

Op de begane grond  komen er een aantal voorzieningen  die openbaar toegankelijk zijn en beschikbaar voor mensen uit de buurt  zoals restaurant, fitness en een zorginformatiepunt. Ter Weel krijgt hiermee een sterke relatie en integratie met de omgeving.

Om het woongenot te vergroten wordt gelijktijdig ook een nieuw totaalplan ontwikkeld voor de openbare ruimte rondom alle gebouwen in de vorm van een groen park.

 

 

geen reacties

Naam

E-mailadres(*)

Website

Je reactie (of vraag of opmerking)

*wordt niet gepubliceerd

overzicht
archikon.nl
archikonconstructeurs.nl