blog.archikon.nl

blog van ARCHIKON architecten & constructeurs

10.01.2012
Tien mythen over zelfredzaamheid bij brand
Tien mythen over zelfredzaamheid bij brand
Gepost door:

“Uit onderzoek blijkt dat aannames in het huidige brandveiligheidsbeleid niet overeen komen met hoe mensen zich werkelijk gedragen bij brand of panieksituaties.” De schrijver Hein Stienstra baseert zich op wetenschappelijk onderzoek van onder andere het Nibra en TUD. In het Bouwbesluit 2012 is dit nog niet terug te lezen alhoewel er stevig wordt gesleuteld aan de eisen. De te verwachte tendens is dat er steeds meer nadruk komt te liggen op het brandveilig gebruik en in het verlengde daarvan de zorgplicht van gebouweigenaren.

U kunt de brochure “Zelfredzaamheid bij brand; Tien mythen ontkracht” van het Nibra hier downloaden.

geen reacties

Naam

E-mailadres(*)

Website

Je reactie (of vraag of opmerking)

*wordt niet gepubliceerd

overzicht
archikon.nl
archikonconstructeurs.nl