blog.archikon.nl

blog van ARCHIKON architecten & constructeurs

04.01.2012
3D en BIM in plan Lancaster te Nieuwdorp
3D en BIM in plan Lancaster te Nieuwdorp
Gepost door:

Op dit moment rijst het Wooncomplex plan Lancaster te Nieuwdorp in opdracht van R&B Wonen te Heinkenszand in hoog tempo op van de fundamenten. Op deze nieuwbouwlocatie met schitterend uitzicht over de polder worden 23 appartementen gerealiseerd met een zorginfrastructuur.

Het plan is door ARCHIKON architecten & constructeurs geheel in 3D uitgewerkt, zowel bouwkundig als constructief.
Deze tekenmethode geeft in ontwerp en uitvoering veel inzicht in het plan en detaillering en is erg geschikt voor het tijdig signalering van moeilijke knooppunten of conflicten in het ontwerp. Tevens is in dit project met de bouwteampartners gewerkt volgens het BIM systeem (Building Information Management) waarin elke betrokken partij op 3D niveau mee-ontwerpt  en bouwt.

De planning is om het gebouw voor het einde van het jaar op te leveren.

geen reacties

Naam

E-mailadres(*)

Website

Je reactie (of vraag of opmerking)

*wordt niet gepubliceerd

overzicht
archikon.nl
archikonconstructeurs.nl