blog.archikon.nl

blog van ARCHIKON architecten & constructeurs

02.12.2011
Een periode van bloei
Een periode van bloei
Gepost door:

Met de presentatie van het beleidsplan 2011-2015 geeft zorggroep Ter Weel het startsein voor een omvangrijk transformatieproces. Niet voor niets draagt het nieuwe beleidsplan de slogan ‘Een periode van bloei’.

Zorggroep Ter Weel wil met deze transformatie gereed zijn voor de toekomst. Een toekomst waar de zorgvraag van de cliënt leidend is, de cliënt zelf keuzes kan maken, waar service en gastvrijheid bovenaan staat en waar het prettig wonen en werken is.

Op dit moment worden er binnen ons bureau plannen gereed gemaakt voor nieuwbouw op de locaties Hansweert, Goes-Zuid en Rilland. Bestaande verpleeghuizen in Goes en Krabbendijke worden intern verbouwd en uitgebreid en de zorgcentra in Goes worden aangepast.

Begin januari start het bouwproces met de plaatsing van een tweetal tijdelijke huisvestingen bij Ter Weel Goes-Zuid en het Gasthuis. Tevens wordt dan een start gemaakt met de realisatie van een regiokeuken bij Ter Weel Krabbendijke. In 2012 wordt eveneens gestart met renovaties en nieuwbouw.

Medio 2015 dienen alle accommodaties gereed te zijn en heeft Zorggroep Ter Weel de beschikking over een optimaal zorgaanbod voor haar 650 cliënten.

geen reacties

Naam

E-mailadres(*)

Website

Je reactie (of vraag of opmerking)

*wordt niet gepubliceerd

overzicht
archikon.nl
archikonconstructeurs.nl