blog.archikon.nl

blog van ARCHIKON architecten & constructeurs

01.11.2011
Nader belicht: Van Halteren Infra
Nader belicht: Van Halteren Infra
Gepost door:

Ondergronds bouwen is aan de orde van de dag. Denk alleen al aan de parkeerkelders die overal in Nederland onder gebouwen worden aangelegd.

Ondergronds bouwen is in Nederland niet mogelijk zonder stevige damwand. Het team van ARCHIKON constructeurs, onder leiding van Bas Oele, adviseert en ondersteunt damwandleverancier Van Halteren Infra uit Bunschoten al meer dan tien jaar, met deskundige en inventieve engineering op het gebied van stempelframes in bouwputten. Deze stempelconstructies zijn weliswaar tijdelijke voorzieningen, maar spelen een belangrijke rol voor een verantwoorde realisatie van de bouwconstructie.

geen reacties

Naam

E-mailadres(*)

Website

Je reactie (of vraag of opmerking)

*wordt niet gepubliceerd

overzicht
archikon.nl
archikonconstructeurs.nl