blog.archikon.nl

blog van ARCHIKON architecten & constructeurs

01.11.2011
De Betho, Goes
De Betho, Goes
Gepost door:

Nieuwbouw met inzet

12 januari 2011: ‘Felle brand verwoest gebouw van re–integratiebedrijf Betho’.

Kort na de brand van begin dit jaar raapte de Betho zichzelf weer bij elkaar. Met vereende krachten werd gewerkt aan een nieuwe huisvesting. ARCHIKON begeleidt dit proces en heeft het ontwerp gemaakt, waarin de nieuwe toekomstvisie van de Betho goed tot uiting komt: transparant en betrokken bij elkaar.

Onderdeel van de nieuwe visie is dat mensen gestimuleerd worden te solliciteren en zo weer hun blik naar buiten richten. Een voorbeeld hiervan is de Bethode, die werknemers van de Betho op structurele basis detacheert bij een werkgever. In het nieuwe ontwerp voor de Betho is daarom, naast productieruimten en kantoren, een leer-werkplein bedacht. Hier kunnen mensen hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

geen reacties

Naam

E-mailadres(*)

Website

Je reactie (of vraag of opmerking)

*wordt niet gepubliceerd

overzicht
archikon.nl
archikonconstructeurs.nl